Skip to main content

Πολλά περισσότερα από ένα απλό ζευγάρι γυαλιών για υπολογιστή!

Η απόλυτη προστασία για τα μάτια μας εντός και εκτός!

Η εργασία του Στέφανου είναι σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και μάλιστα αρκετές φορές την εβδομάδα νύχτα.

“Στην εργασία μου τα μάτια μου κουράζονται πλέον πολύ γρήγορα” μας είπε, και συμπλήρωσε, “ιδίως μετά από νυχτερινή βάρδια η οδήγηση στο δρόμο για το σπίτι με το αυξανόμενο φως του ξημερώματος είναι πολύ ενοχλητική”.

Μας ενημέρωσε ότι έχει κάνει εγχείρηση κερατόκωνου στο ένα μάτι με πολύ καλά αποτελέσματα όρασης οπτικής οξύτητας και ταυτόχρονα ότι του αρέσουν τα εύχρηστα και πρακτικά πράγματα στη ζωή του και ιδανικά θα ήθελε “ένα ζευγάρι γυαλιά για τα πάντα”.

Με αυτές τις απαιτήσεις κατά νου η επιλογή ήταν προφανής: ESSILOR TRANSITIONS XTRACTIVE GREY STYLE MIRRORS BLUE με CRIZAL SUN UV.
Φυσικά, τον οπτομετρήσαμε και σε συνδυασμό με την ηλικία του (25ετών) και τη χρήση των γυαλιών καταλήξαμε στους πιο άνετους και ξεκούραστους βαθμούς για τα νέα του γυαλιά.

Ο υπάρχων σκελετός που είχε ήταν αρκετά παλιός και ήθελε μια αισθητική αναβάθμιση!

KEIMENO 1

Επιλέχθηκε ο σκελετός της Guess που εφάρμοσε πολύ ωραία στο πρόσωπο του Στέφανου.

Πάστινος ημιδιάφανος με σκούρου μωβ χρώματος βραχίονες ταίριαξε πολύ όμορφα με τους (στον ήλιο) μπλε καθρέπτες των Royal Blue StyleMirrors XTRActive.

Οι XTRActive είναι δυναμικοί φωτοχρωμικοί φακοί που προσαρμόζονται χρωματικά μόνοι τους, για ξεκούραστη όραση σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού.

Προσφέρουν ευκρινή όραση λόγω της αύξησης του κοντράστ που προκαλούν.

Στην πιο αποχρωματισμένη κατάστασή τους διατηρούν 3% χρώμα, το οποίο παρέχει μια ελάχιστη σκίαση και μείωση της φωτεινότητας που είναι πολύ ευεργετική για τα μάτια, ιδίως κατά την πολύωρη χρήση ηλ. υπολογιστή

Λόγω των χρωμοκρυστάλλων τους, προσφέρουν 100% προστασία από την UV ακτινοβολία αλλά και από το βλαβερό φάσμα του μπλε φωτός, ιδίως σε συνδυασμό με τους μπλε καθρέπτες.

Έχουν εντυπωσιακή διπλή εμφάνιση: σε εσωτερικό χώρο και το βράδυ είναι σχεδόν τελείως διάφανα και σαν με μπλε αντιανακλαστικές επιστρώσεις και μόλις βρεθούμε σε εξωτερικό χώρο αλλά και μέσα στο αυτοκίνητο τη μέρα γίνονται σκούρα με μπλε καθρέπτη.

Μετά την πρώτη φορά χρήσης τους, που έτυχε να είναι με νυχτερινή βάρδια, ο Στέφανος δήλωσε ενθουσιασμένος:
“Σχόλασα το πρωί και τα μάτια μου ήταν ξεκούραστα λες και δεν είχα κάτσει 8 ώρες μπροστά στην οθόνη!”
ενώ δυο-τρεις μέρες μετά μας είπε:
“μπαίνω στο γραφείο και μετά από λίγο βλέπω τους συνάδελφους να κοιτάνε καλά-καλά και με ρωτάνε:”
“Καλά ρε πήρες το ίδιο σχέδιο δυο φορές ένα ηλίου και ένα οράσεως; Δεν είχε άλλα σχέδια;”
και τους απαντάω:
“Το ίδιο είναι, ένα πήρα και απλά αλλάζει χρώμα…!, και έχουν μείνει και με κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό!”

Καλοφόρετα Στέφανε και σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και προτίμησή του στο κατάστημα μας αλλά και τις όμορφες και διασκεδαστικές φωτογραφίες που μας έστειλες!

*χρόνος χρωματισμού από διάφανα περίπου 30sec / χρόνος πλήρη αποχρωματισμού από σκούρα περίπου 7min
Music: Music: White Mamba – “FREE INSTRUMENTAL TRAP #11” https://www.youtube.com/channel/UCqc_8VuKptRmlqE2eQt0BXg
#essilor #rx #flashmirror #flashtomirror #mirror #optika #optikamaggel #transitions #xtractive #transitionsxtractive #transitionsxtractiveflashtomirror #blueblocker #bluecontrol #bluelightprotection #bluecut #harmfulbluelight #transtitionsxtractivestylemirrors #stylemirrors #eyewear #sunglasses #rxable #lightundercontrol #livethegoodlight #lovemyjob #lovemywork #chalandri #halandri #mirroredsunglasses #rayban #customsunglasss

Leave a Reply

Μετάβαση στο περιεχόμενο