Skip to main content

Και φέτος στην αφετηρία της κλασσικής διαδρομής και πάντα με τα αγαπημένα μας Arnette Cornerman Transitions Drivewear και Oakley Ev Zero Path Prizm Road αντίστοιχα!

Το Oakley Ev Zero Path είναι το ελαφρύτερο αθλητικό γυαλί ηλίου που υπάρχει με βάρος μόλις 22gr. Στην έκδοση με τους φακούς Prizm Road είναι ιδανικό για χρήση σε ασφάλτινη διαδρομή μιας και το εξειδικευμένο χρώμα των φακών αφενός ξεκουράζει τα μάτια, αφετέρου δίνει σιγουριά μιας και τονίζει όλες τις λεπτομέρειες και ανωμαλίες του γκρι ασφάλτινου οδοστρώματος.

Απ’ την άλλη για τα Drivewear έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Τα χρησιμοποιώ εδώ και 7χρόνια στις περισσότερες αθλητικές μου δραστηριότητες. Έχουν μέγιστη προστασία από τη #UV και την μπλε ακτινοβολία με δείκτη E-SPF 50+. Έχουν Ιδανική χρωματική προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού (ιδίως κατά τη διάρκεια της οδήγησης): Κιτρινοπράσινοι στη συννεφιά, αλλά και πολύ νωρίς το πρωί ή στο σούρουπο – άρα δε χρειάζεται να βγάλουμε τα γυαλιά μας αμέσως μόλις πέσει λίγο ο ήλιος). Πορτοκαλοχάλκινοι σε ηλιοφάνεια και σε συνθήκες οδήγησης για μέγιστη απόδοση των χρωμάτων που μας ενδιαφέρουν στην οδήγηση (πράσινο-κόκκινο αλλά και των γκρι και καφέ αποχρώσεων του οδοστρώματος. Καφεκόκκινοι σε εξωτερικές συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας για μέγιστη ξεκούραση των οφθαλμών από το έντονο φως και για ιδανικό κοντράστ. Είναι πολωτικοί και αποκόπτουν το εκτυφλωτικό λόγω ανακλάσεως στο οδόστρωμα, στο ταμπλό του αυτοκινήτου, στην έσω επιφάνεια του παρμπρίζ αλλά και στην επιφάνεια της θάλασσας, φως του ήλιου, κάνοντας την εικόνα πιο ανάγλυφη και πιο λεπτομερή και πιο ξεκούραστη. Έχουν εσωτερικές αντιανακλαστικές επιστρώσεις Crizal Sun UV ώστε ακόμα και όταν ο ήλιος είναι πίσω/πλάι μας το φως του να μην ανακλάται ενοχλητικά στο πίσω μέρος των φακών. Είναι κατασκευασμένοι από άθραυστο υλικό Trivex για προστασία των οφθαλμών αλλά και για μείωση του βάρους τους.

Ραντεβού του χρόνου στην αφετηρία!

Μετάβαση στο περιεχόμενο