Skip to main content

Με τα Oakley Essilor Varilux Transitions XTRActive Polarized την προηγούμενη Κυριακή στην Πεντέλη για αγώνα ορεινού τρεξίματος του αθλητικού Συλλόγου Τελμησσός Μαραθώνος.

“Δοκιμάσαμε και σε αυτές τις συνθήκες τα Varilux XTRActive Polarized και τα πήγαν περίφημα!”

Ξεκάθαρα είναι ότι πιο πλήρες έχω φορέσει. “Δουλεύει” παντού.

Ο πολυεστιακός σχεδιασμός δίνει καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις και σε διάφορες θέσεις του κεφαλιού. Πολύ εύκολα εστιάζεις εκεί που θες είτε πρόκειται για μακρινές αποστάσεις (δρόμος και μονοπάτι), είτε πρόκειται για ενδιάμεσες (εκεί που θα βάλεις πατήσεις το πόδι σου), είτε για κοντινές πχ την οθόνη του ρολογιού/χρονομέτρου την ώρα του τρεξίματος.

Η μεταβαλλόμενη σκουρότητα και πόλωση ξεκουράζουν και προστατεύουν τα μάτια συνεχώς. Προσαρμόζονται ταχύτατα στις διάφορες συνθήκες φωτισμού ενώ η μεταβλητή πόλωση δεν ενόχλησε στη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών (κινητό, gps αυτοκινήτου κλπ). Σε εξωτερικούς χώρους αποκόπτουν το ανακλαστικό θάμβος της ατμόσφαιρας αλλά και των διάφορων επιφανειών αυξάνοντας το βάθος πεδίου και κάνοντας την εικόνα πιο ευκρινή και τα χρώματα πιο λαμπερά. Κυ ριολεκτικά βλέπεις περισσότερες λεπτομέρειες.

“Κερασάκι” οι επιστρώσεις Crizal Sapphire που (ιδίως μετά από τις προπονήσεις τρεξίματος) καθάριζαν εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα.

Το Latch Alpha της Oakley αποδείχθηκε άνετο και σταθερό στο πρόσωπο ακόμα και κατά το τρέξιμο, ενώ έχει και το βολικό στήριγμα στο εσωτερικό των βραχιόνων ώστε να το “κρεμάσεις” με ασφάλεια στο λαιμό της μπλούζας σου. Πλέον η αλουμινένια έκδοση Latch Alpha είναι δυσεύρετη όμως το ολόιδιο #latchbeta από υλικό Oakley o-matter είναι διαθέσιμο και σε 5 διαφορετικά χρώματα.

Μάθετε περισσότερα: https://bit.ly/3TYGseW

υ.γ. Τα στοιχεία για τον πολυεστιακό σχεδιασμό και τις επιστρώσεις των Varilux XTRActive Polarized απουσιάζουν απ’ την περιγραφή του βίντεο έως ότου γίνει η επίσημη παρουσίασή τους στην Ελληνική αγορά. Έως τότε, “πληροφορίες εντός” 😉

Music: Pavel Yudin – At Full Speed
Μετάβαση στο περιεχόμενο