Skip to main content

Ο τρόπος ζωής και η οπτική συμπεριφορά όλων μας έχουν αλλάξει.

Η ζωή σήμερα έχει γρήγορους ρυθμούς και συνδεόμαστε συνεχώς με ανθρώπους, πληροφορίες και πράγματα, on- αλλά και offline. Τείνουμε να έχουμε τα μάτια μας “κολλημένα” στις ψηφιακές συσκευές ακόμα και όταν βρισκόμαστε εν κινήσει. Κι όμως, η ζωή είναι κάτι περισσότερο από τις οθόνες. Η συνεχής εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών ψηφιακών συσκευών και φυσικού περιβάλλοντος μπορεί να είναι προκλητική για τα μάτια και να οδηγήσει σε καταπόνησή τους και η αποτελεσματική όραση. Αυτό μπορεί να κάνει ακόμη και τις συνηθισμένες εργασίες να δείχνουν πιο δύσκολες ή ακόμα χειρότερα λεπτομέρειες της ζωής να περνούν απαρατήρητες. Η καλή και άνετη όραση είναι καθοριστική για αυτοπεποίθηση και σιγουριά στην καθημερινότητάς μας. Όλοι μας, από μικρά #παιδιά και έφηβους μέχρι και οι ενήλικες χρειαζόμαστε όχι μόνο καθαρή κεντρική #όραση αλλά και ομαλή περιφερειακή όραση. Αυτό μας βοηθά να εστιάζουμε εύκολα στις διάφορες αποστάσεις και κατευθύνσεις.

Επίσης, οι οπτικές μας ανάγκες εξελίσσονται καθώς μεγαλώνουμε.

Οι ανατομικές και φυσιολογικές αλλαγές των ματιών μπορεί να οδηγήσουν σε διαφορετικές οπτικές προκλήσεις με την πάροδο του χρόνου. Ανεξάρτητα από το πόσο νέοι ή μεγάλοι είμαστε, πρέπει να αντιμετωπίσουμε την οπτική πίεση που έχει γίνει μέρος του σύγχρονου τρόπου ζωής μας.

Επιπλέον, οι οπτικές μας ανάγκες αλλάζουν επίσης με την ηλικία.

Το πλήρες χαρτοφυλάκιο φακών SmartLife® (Single Vision, Single Vision Young, Digital και Prograssives) από την ZEISS δίνει λύση στις σύγχρονες ανάγκες όρασης.

Οι φακοί SmartLife® παρέχουν μεγάλα οπτικά πεδία και ολοήμερη οπτική άνεση για δυναμική οπτική συμπεριφορά στον ψηφιακά καθηλωτικό κόσμο, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την οπτική μας πρόκληση.

Παρέχουν ευκολία θέασης και ξεκούραστη υψηλής ποιότητας όραση σε όλες τις αποστάσεις και κατευθύνσεις.

Ο σχεδιασμός των φακών ZEISS Smartlife® είναι προσαρμοσμένος στις ανατομικές και λειτουργικές διαφορές της κάθε ηλικίας.

Οι Zeiss Smartlife® Young είναι ειδικά σχεδιασμένοι για την κάλυψη των ειδικών οπτικών αναγκών εφήβων και παιδιών από την ηλικία των 6 ετών, λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τα ανατομικά χαρακτηριστικά τους όσο και τις οπτικές τους συνήθειες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο