Οπτικά Μάγγελ

Παιδική Όραση

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην προστασία των παιδικών ματιών, ιδίως σε ηλικίες κάτω των 10 ετών.

Τα παιδικά μάτια είναι ακόμα πιο ευαίσθητα στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου γι'αυτό και συστήνουμε στους γονείς απορροφητικά γυαλιά με ειδικά φίλτρα και πάντα σε συνδιασμό με καπέλο.

Τα παιδικά γυαλιά ηλίου αλλά και τα οράσεως, που διαθέτουμε στο κατάστημά μας, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από εκείνα που σχεδιάζονται για τους ενήλικες. Καλύπτουν διαφορετικά στυλ και συνδιάζουν εξαιρετική ανθεκτικότητα και σχέδια που ικανοποιούν την παιχνιδιάρικη διάθεση των παιδιών. Προτείνουμε έντονο πράσινο, μπλε, κίτρινο και πορτοκαλί για τους μικρούς κυρίους και κουκλίστικες αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ, καθώς και όλα τα παστέλ χρώματα για τις μικρές κυρίες. Παράλληλα δίνουμε έμφαση στην ανατομική εφαρμογή τους στο πρόσωπο του παιδιού.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία παιδικών γυαλιών ηλίου αλλά και σκελετών οράσεως και κάθε φορά επιλέγουμε το ιδανικότερο για κάθε πρόσωπο, εξασφαλίζοντας πάντα στους γονείς ότι τα μάτια των παιδιών τους είναι πλήρως προστατευμένα με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και πάντα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Colored People Children Eyewaer 2014-2015

Κατασκευασμένα από νέα αντιαλλεργικά και αντιβακτηριακά υλικά τα νέα πολύχρωμα παιδικά γυαλιά οράσεως Colored People διαθέσιμα τώρα στα Οπτικά Μάγγελ.


Περισσότερα...

Disney Cars Eyewear 2014-2015

Με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο των παιδιών McQueen μια συλλογή παιδικών γυαλιών οράσεως που θα σας ενθουσιάσει!

 

 

Περισσότερα...

Disney Princess Eyewear 2014-2015

Ο μαγευτικός κόσμος των Μικρών Πριγκίπησσων στολίζει την ομώνυμη συλλογή παιδικών γυαλιών οράσεως. Αφεθείτε να σας μαζέψουν!

 

 

Περισσότερα...

Νέα σχολική χρονιά με δύο μεγάλες προσφορές!

Σας καλωσορίζουμε στον πολύχρωμο κόσμο των παιδικών γυαλιών οράσεως και ηλίου.

Σας παρουσιάζουμε συλλογές γυαλιών για στυλάτες παιδικές φατσούλες, κατασκευασμένα με άριστα υλικά, μη τοξικά, αντι-αλλεργικά, υψηλής ποιότητας φακούς, σε ακαταμάχητα χρώματα, δίχρωμα και πολύχρωμα, που τα παιδιά (και οι γονείς ) θα λατρέψουν...

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 2