Οπτικά Μάγγελ

Γυαλιά Ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν ένα σπουδαίο αξεσουάρ μόδας αλλά και ασπίδα προστασίας απέναντι στην υπεριώδη ακτινοβολία. Η προστασία των ματιών μας είναι συνώνυμη των απορροφητικών γυαλιών ηλίου.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν γυαλιά ηλίου που όχι μόνο δεν προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία αλλά δημιουργούν και προβλήματα στην όραση. Τα μάτια μας, μέσω του μηχανισμού διαστολής και συστολής της κόρης, έχουν την δηνατότητα να ρυθμίσουν την ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που θα εισέλθει σε αυτά. Όλα τα γυαλια ηλίου δημιουργουν συνθήκες σκίασης στα μάτια, που ως αποτέλεσμα έχουν την διαστολή της οφθαλμικής κόρης. Οταν ομως αδυνατουν να απορροφήσουν τις υπεριώδεις ακτινες τοτε επιτρεπουν την είσοδο στον οφθαλμικό βολβό μεγαλύτερης “ποσότητας” ακτινοβολίας. Επιπλέον ο τρόπος κατασκευής τους είναι τέτοιος που επιτρέπει παραμορφώσεις στις επιφάνειες τους, αλλά και στην μοριακή δομή τους, με αποτέλεσμα την ύπαρξη διαθλαστικής ισχύος, που πρακτικά σημαίνει πως η εικόνα που δημιουργούν είναι ακατάλληλη, θαμπή και προκαλεί δυσκολίες στην όραση.

Στα ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΓΓΕΛ, με σεβασμό στις μελέτες των ερευνητικών κέντρων και τα συμπεράσματα των επιστημόνων, προτείνουμε γυαλιά ηλίου με ποιοτικούς, 100% απορροφητικούς φακούς ακόμα και στα οικονομικότερα μοντέλα, ενώ για τους ποιο απαιτητικούς διαθέτουμε και ιδιαίτερα τεχνολογικά εξελιγμένα γυαλιά ηλίου με πολωτικούς φακούς, φακούς μελαμίνης, ειδικά χρωματισμένους ή επιστρωμένους φακους κ.α.

Σε εμάς θα βρείτε μοντερνα γυαλιά ηλίου, που θα προστατεύουν τα μάτια σας και θα τονίσουν της προσωπικότητά σας παντα σε τιμές που δεν θα.....θίγουν το πορτοφόλι σας.

Black Beauty: Michael Kors "Valencia"

Εξαιρετικά απλό!

Εντυπωσιακά διαχρονικό!

 

 

Περισσότερα...

Oakley EVZero PATH "Le Tour de France No.105"

Οι δρόμοι είναι δικοί μας!

Με το Special Edition για τον 105ο ποδηλατικό γύρο Γαλλίας EVZero Path!

 

 

Περισσότερα...

Oakley JAWBREAKER Carbon PRIZM Trail

Έτοιμα για χωμάτινη πίστα!

Carbon Look και κορυφαίας απόδοσης σε μονοπάτια φακός PRIZM Trail!

...και να θες να μην τελειώσει η διαδρομή ποτέ!

 

Περισσότερα...

Oakley EVZero PATH PHOTOCHROMIC

Μαζί σου για πεταλιές όλη μέρα!

Μαζί σου για τρέξιμο το βράδυ!


Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 19