Οπτικά Μάγγελ

Essilor Crizal Alize Forte

Γρατζουνιές;

Θαμπώματα;

Δαχτυλιές;

Ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από όλα αυτά...

Η επίστρωση Crizal Alize Forte της Essilor ενσωματώνει τεχνολογίες που δίνουν λύσεις σε όλα τα παραπάνω και ταυτοχρόνως τέλεια εμφάνιση.

 

 

Η επίστρωση Crizal Alize Forte εσωτερικά αποτελείται από μια σειρά λεπτών ορυκτών στρώσεων που εμποδίζουν την ανάκλαση του φωτός στην επιφάνεια του φακού, εξαλείφοντας έτσι λευκές αντανακλάσεις του ήλιου.

 

 

Smudge resistance efficiency - HSD™ Process

Η HSD™ διαδικασία κατασκευής τους βελτιστοποιεί την πυκνότητα των υδρόφοβων και λιπόφοβων μορίων στην επιφάνεια του φακού και έτσι το νερό, οι δαχτυλιές και λοιπές ακαθαρσίες απωθούνται καλύτερα και ο φακός είναι ευκολότερο να καθαρίσει, όταν απαιτείται.

 

 

Scratch resistance efficiency - SR Booster

Η εισαγωγή ενός επιπλέον λεπτού στρώματος που ονομάζεται SR Booster™ βελτιστοποιεί την αλληλεπίδραση μεταξύ των διαφόρων στρωμάτων της επίστρωσης και αυξάνει/ενισχύει, ολόκληρη την επίστρωση. Πρόκειται για μια ελαστική στοιβάδα που λειτουργεί σαν ελατήριο στις μηχανικές πιέσεις δηλαδή υποχωρεί και επανέρχεται στην θέση του και έτσι αυξάνει σημαντικά την αντοχή στις γρατζουνιές.


 

 

Dust repellence efficiency - i-Technology

Η αυξημένη αντιστατική απόδοση της Alize Forte επιτυγχάνεται χάρη στην i-Technology™ (εμπνευσμένη από τη διαστημική τεχνολογία και οπτικές ίνες) που επιτρέπει την εισαγωγή ενός διαφανή αγώγιμου στρώματος μέσα στην αντιανακλαστική επίστρωση, εξοπλίζοντας την με αντιστατικές ιδιότητες που απωθούν την σκόνη μετά το σκούπισμα.

 

 

Water repellence efficiency - Slide-FX™

Τέλος το ενσωματωμένο στρώμα υδρόφοβων μορίων στην επιφάνεια ενός φακού Crizal Alize Forte ελαχιστοποιεί την προσκόλληση του νερού. H Slide-FX ™ τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Essilor επιτρέπει στα μόρια νερού που έρχονται σε επαφή με έναν σε κλίση Crizal Alize Forte φακό να κυλήσουν σαν μικρά μπαλάκια και να γλιστρήσει, χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος.

 

 

Essilor Crizal Alize Forte.

Η πιο προηγμένη τεχνολογικά επίστρωση που μπορείτε να έχετε στους οφθαλμικούς σας φακούς!