Οπτικά Μάγγελ

Freakshow με Eyezen Focus

Για ατελείωτες ώρες εμπρός στην οθόνη του υπολογιστή με πλήρη προστασία, ξεκούραστη όραση και εντυπωσιακή!

 

 

 

Για την Μαρία τα γυαλία οράσεως είναι φετίχ πρέπει να έχουν χαρακτήρα!

Τα μεταλλικά μαύρα ματ Freakshow σε σχήμα πεταλούδας με το κοκκάλινο ταρταρούγα ένθεμα στο πάνω μέρος και τα ασορτί ιδιαίτερα ακροβραχιόνια είναι ακριβώς αυτό που πρέπει!

Τα συνδυάσαμε με φακούς Essilor Eyezen™ Focus™ ιδανικούς για την καθημερινότητα της γραφίστριας στο επάγγελμα Μαρίας!

Οι Eyezen™ Focus™ είναι φακοί σχεδιασμένοι για την σύγχρονη "συνδεμένη στο internet" ζωή.

Ξεκουράζουν και να προστατεύουν τα μάτια από τις οθόνες.

Προτίνονται ιδανικά σε ανθρώπους που έχουν μειωμένο εύρος προσαρμογής.

Επιτρέπουν σε όλους είτε έχουν βαθμούς συνταγής είτε όχι, να απολαμβάνουν τις καθημερινές εργασίες/ασχολίες τους σε κοντυνές αποστάσεις προσφέροντας ανακούφιση και άνεση.

Ενσωματώνουν δυο τελευταίας γενιάς τεχνολογίες:

  • Την Eyezen™ Focus™, που βοηθά στην προσαρμογή της διορθωτικής δύναμής των φακών στις αποστάσεις όρασης των οθονών, ακόμα και εκείνων που είναι πολύ κοντά μας όπως τα κινητά, και
  • την Light Scan™, που μέσω ειδικής σύστασης της πρώτης ύλης τους, προστατεύει από το βλαβερό μπλε-μωβ φως των οθονών.

Οι Eyezen™ Focus™ μειώνουν την οπτική κόπωση, βελτιώνουν την αναγνωσιμότητα μικρών γραμματοσειρών και την αντίθεση του κειμένου και προστατεύουν απ' την πρόωρη γύρανση των οφθαλμών.

Μπορούν να συνδυαστούν με την τεχνολογιά Transitions Gen 8 και Transitions XTRActive καθώς και τις επιστρώσεις Crizal Sapphire 360 UV ή Crizal Prevencia.

Καλοφόρετα Μαρία!


#eyezen #essiloreyezen #eyewear #myopia #myopiacontrol #computervision #millenians #eyestrain #eyerelief #fatigue #eyefatigue #nearvision #gyaliaoraseos #gyaliaorasews #γυαλιαορασεως #γυαλιαυπολογιστη #γυαλιαγιαυπολογιστη #χαλανδρι #xalandri #chalandri #halandri #essilor #crizal #sapphire #eyeprotect #eyeprotection #digitalstrain #bluelightprotection #screentime #computer #eyeswillnottire #freakshoweyewear #freakshow