Οπτικά Μάγγελ

Oakley JAWBREAKER Carbon PRIZM Trail

Έτοιμα για χωμάτινη πίστα!

Carbon Look και κορυφαίας απόδοσης σε μονοπάτια φακός PRIZM Trail!

...και να θες να μην τελειώσει η διαδρομή ποτέ!

 

Ο φακός PRIZM Trail είναι ειδικά σχεδιασμένος για βέλτιστη απόδοση των χρωμάτων και των λεπτομερειών του εδάφους σε χωμάτινα σκιερά μονοπάτια όπου τα συμβατικά (και σκούρα συνήθως) γυαλιά ηλίου δεν λειτουργούν.

Με την χρήση τους οι λεπτομέρειες του εδάφους γίνονται εύκολα διακριτές ακόμα και στα σκιερά σημεία των χωμάτινων μονοπατιών.

Οι πέτρες, οι λακούβες, οι λάσπες και τα πεσμένα στο έδαφος φύλλα των δέντρων τονίζονται και ξεχωρίζουν εντονότερα απ' το χώμα και τα νερά δίνοντας μας σιγουριά και ταχύτητα.

Τα χρώματα των μονοπατιών είναι κυρίως καφέ, κίτρινα, πράσινα με αποχρώσεις του πορτοκαλί και του γκρι. Φιλτράροντας κατάλληλα τα χρώματα αυτά οι φακοί PRIZM Trail αυξάνουν την αντίθεση (contrast) και βοηθούν στην ταχύτερη αντίληψη της κατάστασης του εδάφους.

 

#oakley #oakleyjawbreaker #jawbreaker #jawbreakercarbon #oakleyprizm #prizm #prizmtrail #jawbreakerprizm #mtbeyewear #mtbsunglasses #sportseyewear #sportsvision #sportssunglasses #sunglasses #oakleysunglasses #optika #optikamaggel #crosscountry #enduro #downhill