Skip to main content

Ο κ.Γεράσιμος αποφάσισε να πάρει ένα δώρο ποιοτικής όρασης στον εαυτό του!

Διάλεξε τα διαχρονικά Ray-Ban Aviator τα οποία αναβαθμίσαμε με φακούς Transitions Drivewear.

Οι Transitions Drivewear ταίριαξαν ιδανικά με το χρώμα του σκελετού δίνοντας ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα!

Επιλέξαμε τους Drivewear γιατί, εκτός της μέγιστης προστασίας από τη #UV και την μπλε ακτινοβολία που περιέχουν, με δείκτη E-SPF 50+, έχουν την ιδανική χρωματική προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού (ιδίως κατά τη διάρκεια της οδήγησης):

  • Κιτρινοπράσινοι στη συννεφιά, αλλά και πολύ νωρίς το πρωί ή στο σούρουπο – άρα δε χρειάζεται να βγάλουμε τα γυαλιά μας αμέσως μόλις πέσει λίγο ο ήλιος)
  • Πορτοκαλοχάλκινοι σε ηλιοφάνεια και σε συνθήκες οδήγησης για μέγιστη απόδοση των χρωμάτων που μας ενδιαφέρουν στην οδήγηση (πράσινο και κόκκινο αλλά και των γκρι και καφέ αποχρώσεων του οδοστρώματος).
  • Καφεκόκκινοι σε εξωτερικές συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας για μέγιστη ξεκούραση των οφθαλμών από το έντονο φως και για ιδανικό κοντράστ.

Είναι πολωτικοί και αποκόπτουν το εκτυφλωτικό λόγω ανακλάσεως στο οδόστρωμα, στο ταμπλό του αυτοκινήτου, στην έσω επιφάνεια του παρμπρίζ αλλά και στην επιφάνεια της θάλασσας, φως του ήλιου, κάνοντας την εικόνα πιο ανάγλυφη και πιο λεπτομερή και πιο ξεκούραστη.

Έχουν εσωτερικές αντιανακλαστικές επιστρώσεις Crizal Sun UV ώστε ακόμα και όταν ο ήλιος είναι πίσω/πλάι μας το φως του να μην ανακλάται ενοχλητικά στο πίσω μέρος των φακών.

Είναι κατασκευασμένοι από άθραυστο υλικό Trivex για προστασία των οφθαλμών αλλά και για μείωση του βάρους τους.

υγ1. Διατίθενται και με διάφορα χρώματα καθρέπτη!

υγ2. Απαγορεύεται η νυχτερινή οδήγηση με αυτά.

Soundtrack: GSPR – Nightcall  — Free download here: http://copyrightfreemusic.release.lin…
For more Copyright free music subscribe to: http://spinnin.lnk.to/copyrightfreemusic
#youngeroptics #essilor #transitionsdrivewear #sunglasses #eyewear #sunglassesfordriving #mensunglasses #optika #optikamaggel #chalandri #allweather #lovemyjob #lovemywork #Transitions #Drivewear #CrizalSunUV

Leave a Reply

Μετάβαση στο περιεχόμενο