Οπτικά Μάγγελ

Η Εταιρία μας

To 1ο Transitions Store είναι γεγονός!

Το δικό μας Transitions Store!

Επειδή αγαπάμε τους φακούς Transitions!

 

Περισσότερα...

Λίγα λόγια για τα Οπτικά Μάγγελ!

Τρεις γενιές από την οικογένεια Μάγγελ, από το 1947 ο παππούς Κωνσταντίνος Μάγγελ εμπειρικά και από το 1959 ο πτυχιούχος οπτικός πατέρας μας Ευάγγελος Μάγγελ, δραστηριοποιούνται στα Οπτικά.

Εμείς, ο Μάνθος και η Έυη Μάγγελ, η τρίτη γενιά οπτικών, από το 2002 έχουμε αναλάβει την διεύθυνση της επιχείρησης.

Η εκτέλεση των συνταγών σας γίνεται από εμάς τους ίδιους, με εξειδικευμένες τεχνικές, σε δικό μας εργαστήριο, εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.

Στο κατάστημά μας θα σας ενημερώσουμε για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο της οπτικής!

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μέσα από μεγάλη συλλογή σκελετών οράσεως, γυαλιών ήλιου, οφθαλμικών φακών και φακών επαφής, των μεγαλύτερων εταιριών του χώρου, προκειμένου να καλύψετε ιδανικά την δική σας ανάγκη όρασης.

Και φυσικά θα κάνουμε και έλεγχο της οπτικής σας οξύτητας.

Επισκεφθείτε μας!

Ιστορικό Εταιρίας

Τα ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΓΓΕΛ ξεκίνησαν το 1947 από τον παππού μας Κωνσταντίνο Μάγγελ στην περιοχή της Πλάκας (οδός Αγ.Φιλοθέης 10) με γυαλιά οράσεως και ηλίου. Τότε με ποδοκίνητο τροχό και καμινέτο με κατευθυνόμενη φλόγα (απαραίτητη στις ασημοκολλήσεις) όλα τα γυαλιά ηταν χειροποίητα από τον ίδιο τον οπτικό.

Αργότερα, το 1959, πήρε "τίτλο προσωπικής ικανότητας οπτικού" ο νεώτερος εκείνη την εποχή οπτικός, μόλις 19 ετών, πατέρας μας Ευάγγελος Μάγγελ. Ο πατέρας μας παρέμεινε στην ίδια επαγγελματική στέγη μέχρι το 1977, χρόνο κατά τον οποίο συνταξιοδοτήθηκε ο παππούς Μάγγελ.

Το 1977 ο πατέρας μας απέκτησσε νέα επαγγελματική στέγη στο Παγκράτι (Λ. Υμηττού 85).

Το 1993 μαζί με την μητέρα μας Ιάσμη απέκτησαν και δέυτερο κατάστημα, ιδιόκτητο, στο Χαλάνδρι (Λ. Πεντέλης 31).

Εμείς τα παιδιά, Μάνθος και Παρασκευή, από τότε που τελειώσαμε το Λύκειο, σε όλα τα φοιτητικά μας χρόνια και μετέπειτα επαγγελματικά χρόνια, εργαζόμαστε ανελλειπώς στην επιχειρηση.

Το 2002 ο Μάνθος Μάγγελ απέκτησε το πτυχίο του ΟΠΤΙΚΟΥ- ΟΠΤΟΜΕΤΡΗ από το ΤΕΙ ΟΠΤΙΚΗΣ Αθήνας.

Το 2005 συστήσαμε μαζί με τον πατέρα μας Ομόρυθμη Εταιρία, από την οποία εκείνος αποχώρησε το 2006 χρόνο κατά τον οποίο συνταξιοδοτήθηκε κλείνοντας και το κατάστημα του Παγκρατίου.

Έκτοτε λειτουργούμε σαν Ο.Ε. τα Οπτικά Μάγγελ στο Χαλάνδρι, τα δύο αδέλφια Μάνθος και Παρασκευή.