Οπτικά Μάγγελ

Γυαλιά Ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν ένα σπουδαίο αξεσουάρ μόδας αλλά και ασπίδα προστασίας απέναντι στην υπεριώδη ακτινοβολία. Η προστασία των ματιών μας είναι συνώνυμη των απορροφητικών γυαλιών ηλίου.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν γυαλιά ηλίου που όχι μόνο δεν προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία αλλά δημιουργούν και προβλήματα στην όραση. Τα μάτια μας, μέσω του μηχανισμού διαστολής και συστολής της κόρης, έχουν την δηνατότητα να ρυθμίσουν την ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που θα εισέλθει σε αυτά. Όλα τα γυαλια ηλίου δημιουργουν συνθήκες σκίασης στα μάτια, που ως αποτέλεσμα έχουν την διαστολή της οφθαλμικής κόρης. Οταν ομως αδυνατουν να απορροφήσουν τις υπεριώδεις ακτινες τοτε επιτρεπουν την είσοδο στον οφθαλμικό βολβό μεγαλύτερης “ποσότητας” ακτινοβολίας. Επιπλέον ο τρόπος κατασκευής τους είναι τέτοιος που επιτρέπει παραμορφώσεις στις επιφάνειες τους, αλλά και στην μοριακή δομή τους, με αποτέλεσμα την ύπαρξη διαθλαστικής ισχύος, που πρακτικά σημαίνει πως η εικόνα που δημιουργούν είναι ακατάλληλη, θαμπή και προκαλεί δυσκολίες στην όραση.

Στα ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΓΓΕΛ, με σεβασμό στις μελέτες των ερευνητικών κέντρων και τα συμπεράσματα των επιστημόνων, προτείνουμε γυαλιά ηλίου με ποιοτικούς, 100% απορροφητικούς φακούς ακόμα και στα οικονομικότερα μοντέλα, ενώ για τους ποιο απαιτητικούς διαθέτουμε και ιδιαίτερα τεχνολογικά εξελιγμένα γυαλιά ηλίου με πολωτικούς φακούς, φακούς μελαμίνης, ειδικά χρωματισμένους ή επιστρωμένους φακους κ.α.

Σε εμάς θα βρείτε μοντερνα γυαλιά ηλίου, που θα προστατεύουν τα μάτια σας και θα τονίσουν της προσωπικότητά σας παντα σε τιμές που δεν θα.....θίγουν το πορτοφόλι σας.

El Greco 2018 Sunglasses & Eyewear!

Ελληνικά...χειροποίητα και πανέμορφα!

 

 


Περισσότερα...

Oakley Jawbreaker Photochromic

Τα πιο εξελιγμένα ποδηλατικά γυαλιά ηλίου της Oakley!

 

 

 

Περισσότερα...

Jono Hennesy 2017 Eyewear & Sunglasses Collection

...“It’s personal, it’s family. It’s three generations of eyewear, passion, design and manufacturing”...


 

Περισσότερα...

Solano 2017 Sunglasses & Eyewear!

Νέα γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως με μαγνητικό clip-on της Solano!

Σχεδιασμός, τεχνολογία και προσιτές τιμές!

Δείτε τα!

 

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 17