Οπτικά Μάγγελ

Εξυπηρετούμε με ραντεβού για "click-inside" και "click-away"

Από 30 Ιανουαρίου το κατάστημά μας λειτουργεί μόνο με ραντεβού για "click-inside" και "click-away".

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972.89.49.67 --- 6983.000.887

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   ---- fb/OptikaMaggel ---- instagram/optikamaggel_chalandri ---- SMS --- Viber ---- WhatsApp


_________________________________________

Συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια αναχαίτισης εξάπλωσης του ιού Covid-19 το κατάστημά μας θα λειτουργεί μέχρι νεοτέρας μόνο με ραντεβού!


Σεβόμενοι τις καθιερωμένες, αλλά και τυχόν έκτακτες ανάγκες όρασης των πελατών μας, για τα προϊόντα και υπηρεσίες μας θα είμαστε στην διάθεση σας ως εξής:


  • Επικοινωνία για οτιδήποτε χρειαστείτε με όλους τους τρόπους: τηλεφωνικά, SMS, Viber, WhatsApp, FB, Insta, email.

  • Επισκευή των γυαλιών σας (κατόπιν συνεννόησης για την παραλαβή/παράδοσή τους, ανέπαφη αν χρειαστεί).

  • Ραντεβού για δειγματισμό και κατασκευή νέων γυαλιών με τους βαθμούς σας, σωστά κεντραρισμένα προκειμένου να μην χρειαστεί να καταφύγετε σε "έτοιματζίδικες" λύσεις, αγνώστου ποιότητας και αμφιβόλου όρασης.

  • Παράδοση (ανέπαφη αν χρειαστεί) στην διεύθυνσή σας προϊόντων όρασης (πχ γυαλιών, φακών επαφής, υγρών καθαρισμού κλπ) που τυχόν εκτάκτως χρειαστείτε ή ήδη έχετε παραγγείλει και δεν προλάβατε να παραλάβετε.


Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ας προσπαθήσουμε όλοι με την υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά μας να ξεπεράσουμε αυτή την περιπέτεια με τις λιγότερες δυνατόν απώλειες.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   ---- fb/OptikaMaggel ---- instagram/optikamaggel_chalandri

#menoumespiti #optikamaggel #