Οπτικά Μάγγελ

Perfection! Essilor Eyezen Sapphire & Michael Kors

Η εργασία σε θέση γραμματιακής υποστήριξης γυναικολογικής κλινικής απαιτεί πολύωρη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και ταυτόχρονα πολύ προσεγμένη εμφάνιση. Αυτά μας ζήτησε να καλύψουμε στα νέα της γυαλιά η Ελένη...

 

 

 

 

 

Επιλέξαμε για εκείνη τους φακούς ξεκούρασης Essilor™ Eyezen™ με επιστρώσεις Crizal™ Sapphire τοποθετημένους στον εντυπωσιακό διάφανο σκελετό της Michael Kors.

Οι διαφανείς σκελετοί είναι πολύ στην μόδα και ο συγκεκριμένος Michael Kors με τους μεταλλικούς ροζ-χρυσούς βραχίονες και το κενό στην εξωτερική γωνία των φακών αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη αισθητικά επιλογή.

Οι Eyezen™ είναι φακοί σχεδιασμένοι για την σύγχρονη "συνδεμένη στο internet" ζωή που ξεκουράζουν και προστατεύουν τα μάτια από τις οθόνες.

Επιτρέπουν σε όλους είτε έχουν βαθμούς συνταγής είτε όχι, να απολαμβάνουν την καθημερινά "συνδεδένη στο ίντερνετ" ζωή, προσφέροντας ανακούφιση και άνεση.

Ενσωματώνουν δυο τελευταίας γενιάς τεχνολογίες:

  • Την Eyezen™ Focus™, που βοηθά στην προσαρμογή της διορθωτικής δύναμής των φακών στις αποστάσεις όρασης των οθονών, ακόμα και εκείνων που είναι πολύ κοντά μας όπως τα κινητά, και
  • την Eyeprotect™, που μέσω ειδικής σύστασης της πρώτης ύλης τους, προστατεύει από το βλαβερό μπλε-μωβ φως των οθονών.


Οι Eyezen™ μειώνουν την οπτική κόπωση, βελτιώνουν την αναγνωσιμότητα μικρών γραμματοσειρών και την αντίθεση του κειμένου και προστατεύουν απ' την πρόωρη γύρανση των οφθαλμών. Πλέον οι φακοί Eyezen™ έρχονται με τις τελευταίας γενιάς πολλαπλές επιστρώσεις Crizal™ Sapphire™ 360 UV.

Με την τεχνολογία Multi-Angular™ οι Sapphire™ απορροφούν τις αντανακλάσεις και προσφέρουν απαράμιλλη διαύγεια όρασης και υπέροχη αισθητική.

Ταυτόχρονα παρέχουν κορυφαία προστασία UV με δείκτες E-SPF 10+ σε δ.δ.1,50 και E-SPF 35 από δ.δ.1,60 και πάνω.

Τέλος έχουν μεγάλη αντοχή στις χαράξεις, και εξαιρετικές λιπόφοβες και υδρόφοβες ιδιότητες που απαλλάσσουν τους φακούς από ρύπους και σκόνη.
Καλοφόρετα λοιπόν Ελένη!

#essilor #eyezen #crizal #sapphire #eyeprotect #eyeprotection #eyerelief #digitalstrain #bluelightprotection #computervision #eyewear #nearvision #screentime #computer #michaelkors #michaelkorseyewear