Οπτικά Μάγγελ

Perfection! Transititons XTRActive Prevencia & Oakley Gauge 5 2 Truss

Οπτική τεχνολογία στα όρια της υπερβολής!...Ναι και είναι τοοοοόσο ξεκούραστα!

 

 

 

 

Δυναμικοί φωτοχρωμικοί φακοί Essilor Transitions XTRActive Gray με κορυφαίες blue blocker επιστρώσεις Crizal Prevencia σε πανάλαφρο σκελετό Oakley Gauge 5.2 Truss από τιιτανίου!

Ο αγαπητός Σπύρος είναι προγραμματιστής και περνά "ατελείωτες" ώρες εμπρός από ταυτόχρονα τρεις οθόνες υπολογιστή (multi monitor desktop) και ήθελε για τα μάτια του ότι καλύτερο!

Φυσικά με τους φακούς Transitions XTRActive, τα γυαλιά του μπορεί να φοράει οπουδήποτε και οποτεδήποτε αφού συνεχώς ρυθμίζουν ιδανικά την ποσότητα φωτός που φτάνει στα μάτια του.

Οι Transituons XTRactive παρέχουν και άνετη όραση σε κάθε συνθήκη φωτισμού ενώ σε συνδυασμό με τις επιστρώσεις Crizal Prevencia προστατεύουν τα μάτια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες!

Οι επιστρώσεις Crizal Prevencia εκτός από την κορυφαία προστασία δίνουν και άκρως ενδιαφέρουσα και "μυστήρια" εμφάνιση με τον βαθύ μωβ καθρέπτη που ξεπροβάλει όταν εκτεθούν στο ήλιο και σκουρύνουν οι φακοί αλλά και όταν είναι αποχρωματισμένοι όπου αφήνουν ένα μωβ ιριδισμό.

Ταίριαξαν δε ιδανικά με το ασημί ματ χρώμα αλλά και το μοντέρνο σχέδιο του πανάλαφρου σκελετού τιτανίου των Oakley Gause 5.2 Truss.

Καλοφόρετα Σπύρο!

 

SoundTrack: KenForce & Envici - Cosmic

KenForce:
https://soundcloud.com/kenforce13
https://www.facebook.com/KenForce13
https://www.instagram.com/kenforcemusic
https://www.youtube.com/channel/UCTx_...
Envici:
https://soundcloud.com/envici_music
https://www.facebook.com/envici.media
https://www.youtube.com/channel/UCw16...
Music from Soundcloud
Music provided by RFM:
https://youtu.be/qJ6PB_56VJY

#essilor #transitions #transitionsxtractiveprevencia #transitionsxtractive #prevencia #crizalprevencia #mirrors #mirroreffect #deeppurplemirror #livethegoodlight #lightundercontrol #oakley #oakleyeyewear #oakleygauge #gauge #gauge5 #truss #eyewearperfection #perfection #eyewear #sunglasses #fashion2019 #uvprotection #uv #driving #nightdriving #rx #flashmirror #optika #optikamaggel #multiscreen #computervision #computer #blueblocker #bluecontrol