Οπτικά Μάγγελ

Οταν χιονίζει βγαίνεις για γυμναστική!

Χιόνια στην Πεντέλη σημαίνει ιδανική ευκαιρία για λίγο γυμναστική και απόλαυση της φύσης αλλά και της θέας!

Καλό ντύσιμο, τα αγαπημένα μας "custom" Arnette Transitions Drivewear και φύγαμε για τρέξιμο/πεζοπορεία απ' την πλατεία της Αγ.Τριάδας στην Π.Πεντέλη έως τους Αγ. Ασωμάτους!

 

 

Για όποιον αναζητά τους κορυφαίους φακούς ηλίου για τα γυαλιά του οι Transitinos Drivewear Crizal Sun είναι η απάντηση:

Οι Drivewear Crizal Sun έχουν την μέγιστη προστασία από την UV και μπλε ακτινοβολία με δείκτη προστασίας E-SPF 50+.

Έχουν την ιδανική χρωματική προσαρμοστικότητα στις μεταββαλόμενες συνθήκες φωτισμού (ιδίως κατα την διαρκεια της οδήγησης):

  • Κιτρινοπρόσινοι στην συννεφιά, αλλά και πολύ νωρίς το πρωί ή στο σούρουπο - άρα δεν χρειάζεται να βγάλουμε τα γυαλιά μας αμέσως μόλις πέσει λίγο ο ήλιος).
  • Πορτοκαλο-χάλκινοι σε ηλιοφάνεια και σε συνθήκες οδήγησης για μέγιστη αποδοση των χρωμάτων που μας ενδιαφέρουν στην οδηγιση (πράσινο-κοκκινο αλλά και των γκρι και καφε αποχρώσεων του οδοστρώματος.
  • Καφεκόκκινοι σε εξωτερικές συνθήκες εντονης ηλιοφάνειας για μέγιστη ξεκούραση των οφθαλμων από το έντονο φώς και για ιδανικό κοντραστ.


Είναι πολωτικοί και αποκόπτουν το εκτυφλωτικό λόγω ανακλάσεως στο οδόστρωμα, στο ταμπλό του αυτοκινήτου, στην έσω επιφάνεια του παρμπρίζ αλλα και στην επιφάνεια της θάλασσας, φως του ήλιου, κάνοντας την εικόνα πιο ανάγλυφη και πιο λεπτομερή και πιο ξεκουραστη.

Έχουν εσωτερικές αντικλαστικές επιστρώσεις Crizal Sun UV ώστε ακόμα και όταν ο ήλιος είναι πίσω-πλαι μας το φως του να μην ανακλάται ενοχλητικά στο πίσω μέρος των φακών.

Είναι κατασκευασμένοι από άθραυστο υλικό Trivex για προστασία των οφθαλμών αλλά και για μείωση του βάρους τους.

υ.γ.1 διατίθενται και με χρυσό καθρέπτη στην εμπρός επιφάνεια τους για πιο μοδάτη/εκκεντρική εμφάνιση, είτε plano (χωρίς βαθμούς) είτε με τους βαθμούς της συνταγής μας (μονοεστιακά και πολυεστιακά)

υ.γ.2 Οι επίσημες οδηγίες από την Transitions είναι οτι για βραδυνή οδήγηση απαγορεύονται και τότε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα διάφανα γυαλιά οράσεως. Παρόλα αυτά αν εκτάκτως δεν έχουμε τα διάφανα γυαλιά οράσεως μαζί μας και μας πιάσει η νύχτα οι συγκεκριμένοι φακοί το βράδυ έχουν αποχρωματιστεί τόσο πολύ ώστε με προσοχή θα μπορέσουμε να φτάσουμε στον προορισμό μας.

#transitions #drivewear #arnette #garmin #fenix3hr #winterrun #snowrun