Οπτικά Μάγγελ

Eyewear & Sunglasses Perfection!

Ιδιαίτεροι...ξεχωριστοί...συνδυασμοί φακών και σκελετών οράσεως και γυαλιών ηλίου για τους πελάτες μας!

Δείτε γιατί...

 

 


EMPORIO ARMANI SUNGLASSES & ESSILOR VARILUX NEW EDITION TRANZITIONS XTRACTIVE GREY FLASH BLUE MIRROR CRIZAL SUN UV

 

"...One to RULE THEM ALL..."

 

Σκελετός: Emporio Armani 4093-5089/87I

Φακοί: Πολυεστιακοί δυναμικοί φωτοχρωμικοί με καθρέπτη Essilor Varilux New Edition Transitions XTRActive Grey Flash Mirror Blue Crizal Sun Flash Mirror Blue.

Χρήστης: Εκπαιδευτικός σε φροντιστήριο και σε ιδιαίτερα μαθήματα με πολύ λίγη μυωπία.

Χρήση: ΠΑΝΤΟΥ* - Κάθε μέρα - Όλη μέρα - Σε οποιαδήποτε απόσταση - Σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού!

Το Emporio Armani 4093 είναι εμπνευσμένο σαν σχέδιο από το διαχρονικό Ray-Ban Clubmaster με το έντονο κοκκάλινο "φρύδι" στο πάνω μέρος και το μεταλλικό περίγραμμα από κάτω. Κάνει την μόδα της διπλής μεταλλικής γέφυρας και έχει ιδιαίτερους διάφανους κοκκάλινους βραχίονες. Αν και από την εταιρία παράγεται σαν ηλίου, εντούτοις δείχνει ωραιότατο και σαν σκελετός οράσεως! Το συνδυάσαμε με τους Varilux XTRActive Flash Mirror και καταφέραμε σε ένα ζευγάρι γυαλιών να έχουμε πολλαπλά οφέλη:

-> Αποτελεσματική όραση σε κάθε απόσταση και μακριά και ενδιάμεσα και κοντά μιας και οι φακοί είναι πολυεστιακοί.

-> Ξεκούραστη όραση σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού λόγω της φωτοχρωμικότητας των φακών που ταχύτατα** προσαρμόζονται χρωματικά μόνοι τους. Ιδίως για βραδινή οδήγηση είναι οι ιδανικοί φακοί.

-> Ευκρινή όραση λόγω της αύξησης του κοντράστ που προκαλούν.

-> Πλήρη προστασία για τα μάτια, λόγω των χρωμοκρυστάλλων τους, που χωρίς να αλλοιώνουν τα χρώματα (ούτε το λευκό), προστατεύουν στο 100% από την UV ακτινοβολία αλλά και από το βλαβερό φάσμα του μπλε φωτός.

-> Ιδανικά για πολύωρη χρήση υπολογιστή τόσο από πλευράς προστασίας από την μπλε ακτινοβολία της οθόνης όσο και από πλευράς ανακούφισης της προσαρμογής των ματιών σε αυτήν την απόσταση.

-> Εντυπωσιακή διπλή εμφάνιση... σε εσωτερικό χώρο και το βράδυ είναι σχεδόν τελείως διάφανα και σαν με ελαφρώς μπλε αντιανακλαστικές επιστρώσεις και μόλις βρεθούμε σε εξωτερικό χώρο αλλά και μέσα στο αυτοκίνητο την μέρα γίνονται σκούρα με μπλε καθρέπτη.

*εκτός ίσως από την θάλασσα όπου εκεί οι πολωτικοί φακοί είναι ιδανικότεροι.

**χρόνος χρωματισμού από διάφανα περίπου 30sec / χρόνος πλήρη αποχρωματισμού από σκούρα περίπου 3min.

#optika #optikamaggel #emporioarmani #essilor #varilux #newedition #rx #transitions #xtractive #crizalsunuv #flashmirror #flashtomirror #mirror #sunglasses #eyewear #chalandri

 

 

 

OAKLEY EYEWEAR & TOKAI 1.60AS/42 SPS UV400

Σκελετός: Oakley Limit Switch 512102 από τιτάνιο για μέγιστη αντοχή στις καταπονήσεις και ελάχιστο βάρος. Με ίσιους λεπτούς βραχίονες και ειδικά ελαστικά αντιολισθητικά ακροβραχιόνια προκειμένου να μένουν τελείως ακίνητα στο κεφάλι.

Φακοί: Οργανικοί της Ιαπωνικής εταιρίας Tokai με

-> λέπτυνση και δείκτη διάθλασης 1.60,

-> με ασφαιρικό σχεδιασμό για βέλτιστη περιφερειακή όραση,

-> Adde Value 42 για ελάχιστη χρωματική διάχιση

-> με αντιανακλαστικές, λιπόφοβες και υδρόφοβες και ενισχυμένης αντιχάραξης επιστρώσεις SPS και

-> με πλήρη προστασία UV400.

#optika #optikamaggel #oakley #eyewear #tokai #sps #chalandri

 

 

 

JONO HENNESSY LIMITED EDITION EYEWEAR & TOKAI TBC

..."Ωωωωω είσαι τόσο ιδιαίτερο και τόσο όμορφο!"...

Σκελετός: Jono Hennesy Limited Edition 8378/788. Περιορισμένης παραγωγής κοκκάλινος σκελετός από διάφανη πάστα με χρωματιστό ύφασμα στο εσωτερικό, που του δίνει τρισδιάστατη εμφάνιση και βάθος.

Φακοί: Οργανικοί της Ιαπωνικής εταιρίας Tokai με αντιανακλαστικές, λιπόφοβες και υδρόφοβες επιστρώσεις TBC με πλήρη προστασία από το βλαβερό φάσμα του μπλε φωτός και φυσικά από την UV ακτινοβολία χωρίς αλλοίωση των χρωμάτων*.

*Μόνο το λευκό εμφανίζεται ελάχιστα πιο θερμό.

#optika #optikamaggel #jonohennessy #limitededition #eyewear #tokai #tbc #blueblocker #chalandri

 

 

 

 

VOGUE SUNGLASSES & ESSILOR X-PERIO ORMIX 1.60 PRECAL E-MIRROR CRIZAL SUN UV

Σκελετός: Vogue 5132S-25655R

Φακοί: Πολωτικοί με τους βαθμούς της συνταγής: Essilor X-perio Gray Ormix 1.60 Precal e-mirror Silver Lilac Crizal Sun UV

Χρήση: Αυξημένες απαιτήσεις για μείωση των αντανακλάσεων αλλά και μέγιστη προστασία από τον ήλιο σε συνδυασμό με την ανάγκη τοποθέτησης των βαθμών της υπερμετρωπίας.

Οι φακοί για απόλυτη διαύγεια, φυσική απόδοση χρωμάτων* και ξεκούραστη και άνετη όραση στην έντονη ηλιοφάνεια, επιλέχθηκαν να είναι πολωτικοί σε γκρι χρώμα από την οικογένεια X-perio της Essilor. Οι X-perio αποκόπτουν την ακτινοβολία εξ' ανακλάσεως σε οριζόντιες επιφάνειες και εξουδετερώνουν το επικίνδυνο θάμβος ακόμα και πίσω από το παρμπριζ του αυτοκινήτου για πιο ασφαλή οδήγηση**.

Λόγω βαθμών και για να ειναι σωστή η τοποθέτηση των φακών επιλέχθηκε υλικό Ormix με λέπτυνση και δείκτη διάθλασης 1.60, εξατομικευμένα κατασκευασμένο (PRECAL) για τον συγκεκριμένο σκελετό. Έτσι είναι τέλεια η εφαρμογή τους και δεν αλλοιώνουν το σχήμα του σκελετού.

Ακολουθώντας την εργοστασιακή αισθητική της Vogue με φακούς καθρέπτη επιλέχθηκε να γίνουν e-mirror σε χρώμα Silver Lilac.

Για μέγιστη προστασία των φακών από γρατζουνιές, εύκολο καθάρισμα και για απόλυτη προστασία από την UV τοποθετήθηκαν και επιστρώσεις Crizal Sun UV και έτσι, σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των φακών προσδίδουν δείκτη απορροφητικότας E-SPF 50+.

* Σε κλινική μελέτη μετρήθηκε βελτιώση έως και 75% στο contrast.

** Σε κλινική μελέτη μετρηθηκε βελτιωμένη κατά 1/3 του δευτερολέπτου αντίδραση σε απότομο φρενάρισμα, επιτρέποντας στους οδηγούς να σταματήσουν 7 μέτρα νωρίτερα, κινούμενοι με 80 χλμ./ώρα.

#optika #optikamaggel #vogue #essilor #rx #xperio #emirror #crizalsunuv #mirrors #sunglasses #chalandri

 

 

 

D&G SUNGLASSES & YOUNGER OPTICS/ESSILOR TRANSITIONS DRIVEWEAR

Αντικατάσταση αλλά και ουσιαστική αναβάθμιση των φακών σε παλαιότερο ηλίου D&G, από τους συμβατικούς εργοστασιακούς Brown Degrade με Younger Optics/Essilor Transitions Drivewear Polarized Flash Gold Mirror Crizal Sun UV!

Η "αφορμή" ήταν ότι είχαν γρατζουνιστεί από την χρήση... οι λόγοι όμως για την αντικατάστασή τους ήταν οι παρακάτω:

-> Έχουν την μέγιστη προστασία από την UV και μπλε ακτινοβολία με δείκτη προστασίας E-SPF 50+.

-> Έχουν την ιδανική χρωματική προσαρμοστικότητα στις μεταββαλόμενες συνθήκες φωτισμού (ιδίως κατα την διαρκεια της οδήγησης):
Κιτρινοπρόσινοι στην συννεφιά, αλλά και πολύ νωρίς το πρωί ή στο σούρουπο - άρα δεν χρειάζεται να βγάλουμε τα γυαλιά μας αμέσως μόλις πέσει λίγο ο ήλιος).
Πορτοκαλο-χάλκινοι σε ηλιοφάνεια και σε συνθήκες οδήγησης για μέγιστη αποδοση των χρωμάτων που μας ενδιαφέρουν στην οδηγιση (πράσινο-κοκκινο αλλά και των γκρι και καφε αποχρώσεων του οδοστρώματος).
Καφε-κόκκινοι σε εξωτερικ
ές συνθήκες εντονης ηλιοφάνειας για μέγιστη ξεκούραση των οφθαλμων από το έντονο φώς και για ιδανικό κοντραστ.

-> Είναι πολωτικοί και αποκόπτουν το εκτυφλωτικό λόγω ανακλάσεως στο οδόστρωμα, στο ταμπλό του αυτοκινήτου, στην έσω επιφάνεια του παρμπρίζ αλλα και στην επιφάνεια της θάλασσας, φως του ήλιου, κάνοντας την εικόνα πιο ανάγλυφη και πιο λεπτομερή και πιο ξεκουραστη.

-> Έχουν εσωτερικές αντικλαστικές επιστρώσεις Crizal Sun UV ώστε ακόμα και όταν ο ήλιος είναι πίσω-πλαι μας το φως του να μην ανακλάται ενοχλητικά στο πίσω μέρος των φακών.

-> Είναι κατασκευασμένοι από άθραυστο υλικό Trivex για προστασία των οφθαλμών αλλά και για μείωση του βάρους τους..

υ.γ. διατίθενται και χωρίς τον χρυσό καθρέπτη στην εμπρός επιφάνεια τους για πιο συμβατική, λιγότερο μοδάτη/εκκεντρική εμφάνιση, είτε plano (χωρίς βαθμούς) είτε με τους βαθμούς της συνταγής μας (μονοεστιακά και πολυεστιακά).

υ.γ.2 Οι επίσημες οδηγίες από την Transitions είναι οτι για βραδυνή οδήγηση απαγορεύονται και τότε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα διάφανα γυαλιά οράσεως. Παρόλα αυτά αν εκτάκτως δεν έχουμε τα διάφανα γυαλιά οράσεως μαζί μας και μας πιάσει η νύχτα οι συγκεκριμένοι φακοί το βράδυ έχουν αποχρωματιστεί τόσο πολύ ώστε με προσοχή θα μπορέσουμε να εξηπηρετηθούμε - σε σχέση με το να είχαμε συμβατικά σταθερού χρώματος γυαλιά ηλίου, ιδίως σκούρα, ή με το να μην φορέσουμε τίποτα.

#optika #optikamaggel #d&g #essilor #youngeroptics #transitions #drivewear #goldmirror #crizalsunuv #mirrors #sunglasses #chalandri

 

 

 

ARNETTE SUNGLASSES & ESSILOR TRANSITIONS XTRACTIVE FLASH BLUE MIRROR

Σκελετός: Ηλίου Arnette Dropout 4176

Φακοί: Δυναμικοί φωτοχρωμικοί με καθρέπτη Essilor Transitions XTRActive Grey Crizal Sun Flash Mirror Blue.

Χρήση 1η: Αθλητισμός... Ή αλλιώς...: βγαίνεις για τρέξιμο το απόγευμα και γυρνάς το βράδυ χωρίς κανένα πρόβλημα. Εν τω μεταξύ όμως, είσαι στο βουνό, μπαίνεις σε σκιερό μονοπάτι και προσαρμόζονται στον εκεί φωτισμό. Βγαίνεις σε ξέφωτο, σκουραίνουν πάλι.

Χρηση 2η: "Every-ALL-day..." Η αλλιώς...: Απ' το πρωί στην παραλία (σκούρα με καθρέπτη) έως το βράδυ στο beach bar (διάφανα με ελαφρώς μπλε επιστρώσεις)!

Φυσικά με 100% προστασία από την UV ακτινοβολία με Crizal Sun και δείκτη προστασίας E-SPF 25.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε ένα σύντομο βίντεο εναλλαγής χρώματος των φακών: www.youtube.com/watch?v=QgdaMAAdrnY

 

#optika #optikamaggel #arnette #essilor #rx #transitions #xtractive #crizalsunuv #flashmirror #flashtomirror #mirror #sunglasses #chalandr

 

 

 

 

 

OZONE EYEWEAR & ESSILOR VARILUX TRANSITIONS BROWN

Σκελετός: Μεταλλικός OZONE με φύλλο φυσικού ξύλου ενσωματωμένο στην πρόσοψή του.

Φακοί: Δυναμικοί φωτοχρωμικοί πολυεστιακοί Essilor Varilux Comfort New Edition Transitions Brown με επιστρώσεις Crizal Alize UV.

Χρήστης: Εκπαιδευτικός σε φροντιστήριο και σε ιδιαίτερα μαθήματα.

Χρήση: Από το πρωί έως το βράδυ εντός αιθουσών διδασκαλίας αλλά και εκτός από και προς τον χώρο διδασκαλίας με ποικήλες συνθήκες φωτισμού. Συνεχόμενη εναλλασσόμενη απόστασης εργασίας: μακριά (αίθουσα/μαθητές), ενδιάμεσα (υπολογιστής και διαδραστικός πίνακας) και κοντά (βιβλία). Διαρκής έκθεση σε μπλε ακτινοβολία από τις led οθόνες Η/Υ αλλά και τις led λάμπες στις αίθουσες διδασκαλίας.

#optika #optikamaggel #ozoneeyewear #essilor #varilux #newedition #rx #transitions #crizalalize #eyewear #chalandr

Προϊόντα | Γυαλιά Οράσεως | Eyewear & Sunglasses Perfection!