Οπτικά Μάγγελ

1-Day Aqualens Refresh Free Trial στα Οπτικά Μάγγελ

Το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου στα Οπτικά Μάγγελ μπορείτε να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν τους πιο άνετους φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέλης ημερήσιας αντικατάστασης "1-Day Aqualens Refresh" και να συμμετάσχετε στην κληρωση για δώρα φακών επαφής και υγρών συντήρησης!

Επίσης για τις αγορές σας σε γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως εκείνη την ημέρα θα ισχύει έκπτωση 30%!

 

 

Λίγα λόγια για τους "1-Day Aqualens Refresh":

Είναι φακοί επαφής σιλικόνης υδρογέλης ημερήσιας αντικατάστασης και έχουν βραβευθεί ως οι καλύτεροι φακοί επαφής από το βρετανικό οπτικό περιοδικό Optician

Χαρακτηριστικά και οφέλη:
Φακός ημερήσιας αντικατάστασης: η Ασφαλέστερη χρήση φακών επαφής.

Υλικό σιλικόνης υδρογέλης: Το Υγιέστερο υλικό φακών επαφής.

Υψηλή μεταδοτικότητα σε οξυγόνο: Επιτρέπει την μετάδοση περισσότερου οξυγόνου στον κερατοειδή έως και 97% σε σύγκριση με τους φακούς υδρογέλης,(50%) βοηθώντας στην εξασφάλιση της οφθαλμικής υγείας, πιο λαμπερά ,πιο λευκά μάτια !

Απουσία επιφανειακής επεξεργασίας: Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος επεξεργασίας AquaGenTM διασφαλίζει μικρή γωνία διαβροχής και πλήρη ενυδάτωση καθ’όλη τη διάρκεια της χρήσης των φακών επαφής.

Χαμηλός δείκτης ελαστικότητας: Το μαλακό και εύκαμπτο υλικό τους βοηθάει στην άμεση προσαρμογή από τους συμβατικούς φακούς υδρογέλης.

Υψηλή περιεκτικότητα σε νερό: Συνδυασμένη με την τεχνολογία AquaGenTM χαρίζει άψογη άνεση όλη την ημέρα.

Προστασία από UVA και UVB: Βοηθάει την προστασία του ματιού από τις βλαβερές ακτίνες UV.

Ασφαιρική οπτική: Βελτιωμένη οπτική οξύτητα σε σύγκριση με τους σφαιρικούς μαλακούς φακούς επαφής


Πλεονεκτήματα:

Προστασία από UV: Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα μάτια είναι εκτεθειμένα σε βλαβερή UVA και UVB ακτινοβολία. Ακόμα και σε μια συννεφιασμένη ημέρα, μέχρι και 80% των UVA και UVB φτάνει στα μάτια μας. Οι ημερήσιοι AQUALENS περιέχουν ένα UV αναστολέα που απορροφά και εμποδίζει τις ακτίνες UVA και UVB, βοηθώντας να αποτραπούν μόνιμες βλάβες ενώ ταυτόχρονα προωθεί την μακροχρόνια οφθαλμική υγεία.

AquaGen™: Οι ημερήσιοι φακοί επαφής AQUALENS είναι κατασκευασμένοι με την μέθοδο AquaGen™, μια πατενταρισμένη διαδικασία που, σε αντίθεση με άλλα υλικά σιλικόνης υδρογέλης, παράγει ένα φακό που είναι ενδογενώς διαβρέξιμος χωρίς την ανάγκη επιφανειακής επεξεργασίας ή την προσθήκη παραγόντων ενυδάτωσης.

Ισορροπημένη προσέγγιση: Διατηρώντας τη σωστή ισορροπία μεταδοτικότητας οξυγόνου, μη επιφανειακής επεξεργασίας, υψηλής διαβροχής, χαμηλής ελαστικότητας και υψηλής περιεκτικότητας σε νερό, κατασκευάζεται ένας φακός που παρέχει βέλτιστη άνεση και υγεία του κερατοειδούς.

 

Προϊόντα | Φακοί Επαφής | 1-Day Aqualens Refresh Free Trial στα Οπτικά Μάγγελ